Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ναζί κανείς ή να μιζεί;

Η αφύπνισις του Μπέλληνος


"Ορντές αφηνιασμένων Μπελλήνων ντείχνουν τη ντυναμική τους αντίσταση ενάντια στα νέα πλουτοκρατικά μέτρα που σκοπεύει να εφαρμόσει η Κυβέρνηση την οποία οι ίντιοι ψήφισαν! Τζίζους, μάστα, τα πρόμπατα... αφυπνίστηκαν."

είπε ο επίσημος Ποδιοφιλητής του Άσπρου Σπιτιού.


"Στο πόιτσο μόι. Πήγκαν γκια μαλλί και τα βγκούνε κουρεμένα. "

απάντησε ο Σκυλαράπακλας


"Να γκιορτάσουμε την εξυπνάντα σου και αυτό το μαύρο χιούμορ, όου μάστα! Να φέρω το μαύρο κάβιαρ και τη σαμπέιν!"

συνέχισε ο Τσιτσιδοσάλιαγκας


"Σαμπέιν ντεΤζουλιέ. Η άλλη μού κάθεται βαριά."

συμπλήρωσε ο Μαύροψ


Απόσπασμα από τα αρχεία καταγραφής συνομιλιών του Άσπρου Σπιτιού
5 Μαΐου 2010



Αυτή η ανάρτηση αφιερώνεται στη μνήμη εκείνων που πέθαναν στη μάχη της ενίσχυσης του ΔουλΑρίου έναντι του Εβραιώ. Γεννημένους και αγέννητους...



Εβραιώ: ενιαίο νόμισμα που επιλέχθηκε από την Εβραιοπαϊκή Ένωση για να αντικαταστήσει την ανταλλακτική αξία των Εβραίων μεταξύ των κρατών μελών της.


ΔουλΆριο: ενιαίο νόμισμα που επιλέχθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμηρυκαστικής για να αντικαταστήσει την ανταλλακτική αξία των μαύρων δούλων των Αρίων μεταξύ των πολιτειών της.



Την εποχή που στο Θρόνο του Λευκού Σπιτιού αφρατοθρόνιαζε τον πισινό της η δυναστεία των Εβραιόμορφων, η αξία του Εβραιώ ενισχύθηκε τόσο πολύ έναντι του ΔουλΑρίου ώστε φτάσαμε στο σημείο ένας Εβραίος να αξίζει όσο 1.5 Μαύρος Δούλος Αρίων.



Τα πράγματα φάνηκαν να αλλάζουν όταν στο Θρόνο ανέβηκε ο γιός της Νύχτας. Ο Κακαόμορφος. Αυτός που στα τραγούδια των Δούλων των Αρίων προφητεύτηκε ως ο "Ταμ ταμ ταμ", εκείνος που τους μοιάζει. Αυτός ο σκοτεινός θρονοκράτωρ ενοχλήθηκε αφάνταστα από την υποτίμηση της αξίας της φυλής του έναντι των Εβραίων. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι ένας Εβραίος μπορεί να αξίζει περισσότερο από έναν δικό του. Εξάλλου, ακόμη και ανατομικά, η φυλή του ήταν σαφώς ανώτερη.



Αποφάσισε λοιπόν να ανατρέψει αυτή την ανισορροπία. Μετά από μήνες μαύρης μαγείας, αλλά και άλλων, ασήμαντων τακτικών που δε θα αναλύσουμε στο παρόν δημοσίευμα, κατάφερε να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να σπάσει την αλυσίδα της οικονομικής ενότητας της Εβραιοπαϊκής Ένωσης. Κοίταξε το χάρτη και εντόπισε με το μαγικό κρύσταλλο εντοπισμού, που δανείστηκε από τις Τρεις Μαγευτικές του STAR, μια κουτσουλόμορφη μάζα γης μέσα στη Μεσόγειο. Την Μπελλάδα.



Μόλις το τσακίρικο μάτι του έπεσε σε αυτή τη "χώρα", ακούστηκε μέσα στο μυαλό του μια παγερή, σκυλιασμένη φωνή να φωνάζει με στόμφο: "Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος. Λυπάμαι πολύ!". Αυτό ήταν. Σημάδι θεϊκό. Έπεσε στα γόνατα κλαίγοντας με μαύρο δάκρυ γι' αυτή τη θεία αποκάλυψη που θα άλλαζε τις οικονομικές ισορροπίες για πάντα.



Λίγο καιρό αργότερα επισκέφθηκε τους δυο μεγαλύτερους Κομματικούς Άρχοντες της Πενταξονικής Κομματοκρατικής Κυριαρχίας που διοικεί εκείνο το μαντρί. Μετά τη συνάντησή τους χρησιμοποίησε τα λιποκύτταρα που απέσπασε από τον έναν και τις τούφες μαλλιών που απέσπασε από τον άλλον για να εξασκήσει το μαύρο βουντού του πάνω τους.


Κυβάρνηση: σύνθετη λέξη προερχόμενη από τον κύβο και την άρνηση. Η λέξη περικλείει και εκφράζει απόλυτα την άρνηση της φράσης "Ο κύβος ερρίφθη" και δηλώνει την ανικανότητα λήψης αποφάσεων οποιουδήποτε πισινοθρονιάζεται στην πρωθυπουργική καρέκλα.




Εκείνη η μέρα ήταν η αρχή του τέλους της μέσης για εκείνη τη χώρα. Οικονομικές κρίσεις, μίζενς, σκουφοφορεμένα άλογα, βατοκλέβια, ανατιμήσεις προϊόντων και επεισόδια που προκλήθηκαν από δράσεις ανορχικών, κατάφεραν να οδηγήσουν την Κυβάρνηση να παρακαλέσει για την ορθοσκόπηση του Μπελληνικού λαού από τους I.M.F. (Interracial Mother Fuckers), όσο αυτός ήταν αρκετά απασχολημένος με τα ανθελληνικά εξώφυλλα του περιοδικού Fuckus.



Το Εβραιώ έχανε συνεχώς έδαφος από το ΔουλΆριο. Οι φόροι αυξήθηκαν και τα αγανακτησμένα πρόβατα βγήκαν στους δρόμους να διαδηλώσουν. Κάπου στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμηρυκαστικής ο Αράπακλας ξυνόταν με τσουγκράνα.



Δυστυχώς λίγοι σκέφτηκαν ότι όλα τα προαναφερθέντα γεγονότα ήταν προσχεδιασμένα. Ίσως όταν το Εβραιώ υποτιμηθεί αρκετά σε σχέση με το ΔουλΆριο, τότε που η Εβραιοπαϊκή Ένωση θα μας πετάξει κλωτσηδόν από την αλυσίδα της, ίσως τότε καταλάβουν ότι για να δεις την αλήθεια πίσω από τα γεγονότα θα πρέπει να σκεφτείς ποιός είναι εκείνος που αντλεί από αυτά όφελος.



Ετοιμαστείτε να αποχαιρετίσουμε σιγά-σιγά το Εβραιώ. Γυρνάμε πίσω στη δραχμή και το υποπολλαπλάσιό της, τις σουβλίτσες. Εξάλλου ο οβολός ταιριάζει περισσότερο σαν εθνικό νόμισμα προβάτων. Ή μήπως κάνω λάθος;



Κάποτε συμβόλισαν τη Μπελλάδα με τον Φοίνικα. Εκείνον που αναγεννάται από τη στάχτη του.


Εγώ τη συμβολίζω με τον Σκαραβαίο. Εκείνον που τρέφεται με την κοπριά του ελέφαντα.



Σας συμβουλεύω να παρακολουθήσετε πόσο θα ενισχυθεί το ΔουλΆριο έναντι του Εβραιώ μετά από όλη αυτή την ιστορία. Και την επόμενη φορά που θα πάτε στο Κομματοκρατικό Τσίρκο, αγνοώντας τις αναρτήσεις μου επί του θέματος, και θα αναρωτηθείτε σε ποιόν να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης, κάντε αυτή την απλή ερώτηση στον εαυτό σας:



Ναζί κανείς ή να μιζεί;

4 σχόλια:

  1. Στο ξανάπα, δεν έπρεπε να εμμείνεις στην απομάκρυνση των μαύρων από τις βαμβακοφυτείες. Κοίτα πού μας οδήγησαν οι προτροπές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκέφτηκα ότι μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε κάπως αλλιώς, σαν γρανάζια μηχανών στα εργοστάσια για παράδειγμα, αλλά μάλλον ήταν λανθασμένη πρόταση.

    Πίσω στις φυτείες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω πίσω την δραχμή, θέλω να νιώσω λίγο αρχαίος
    δεν μου φτάνουν οι κοιλιακοί, το μινιμαλιστικό τσουτσούνι και οι μπούκλες. θέλω να κρατάω και την κοκοβάγια στο υπεράρειο χέρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα οι τεράστιοι οβολοί δε θα σου προκαλέσουν συμπλέγματα κατωτερότητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τζιτζικοκραύγασε τώρα που μπορείς. Ο τελευταίος αναγνώστης που έκανε αρνητικό σχόλιο ήταν ο Ακέφαλος Καβαλάρης. Αν και τότε ήταν σκέτο Καβαλάρης.