Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Ελλειμμικός Στειρατός


Δεξιός στειρατιώτης: "Εκεί, εκεί! Ένα μεταλλικό τσιου-τσιου των ωχτρών!"
Αριστερός στειρατιωτης: "Αχ ααχ αααχ πες μου ότι είναι τίγκα στα γυναικόπαιδααα."

Ελλειμμικός Στειρατός: Είναι η υπηρεσία που έχει αποστολή να εξασφαλίζει τη δημιουργία ελλείμματος, μέσω της απομύζησης του ΑΕΠ, να καλλιεργεί τη ΜΕΘνοικιστική στειρότητα και να προασπίζεται την εδαφική ακεραιότητα τής Παρτηρίδος.

Οι κύριοι στόχοι του Ελλειμμικού Στειρατού είναι:

Να πάρουμε την Πόλη
Να πάρουμε την Κύπρο
Να πάρουμε τα Σκόπια
Να πάρουμε Κινέζικο.

Οποιαδήποτε αμφισβήτηση της χρησιμότητας της επίτευξης οποιουδήποτε από τους παραπάνω στόχους θεωρείται βλασφημία και τιμωρείται παραδειγματικά με εκτέλεση δια αρτοβολισμού με τη χρήση καρβελιών ψωμιού, που αποτελούν το βασικό συμπλήρωμα διατροφής του Μπέλληνα Στειρατιώτη, μαζί με τις ληγμένες κονσέρβες ανανά και τα φασόλια Αργεντινής.

Οι στειρατιωτικές αρετές είναι η φιλοπαρτία (η αγάπη για την Παρτηρίδα), η ανδρικελεία (η αυτοπροσφορά του εαυτού σου ως ανδρίκελο σε κρας τεστ), το στειρατιωτικό πνεύμα (η στειρότητα της σκέψης) και κυρίως η μπιθραρχία (η υποταγή του υπερεγώ σου στο υπερεγώ ενός γαλονάτου Μπίθρου), τα οποία αποτελούν και τα ηθικά όπλα του στειρατού.

Τα υλικά όπλα τα προμηθεύεται μεταχειρισμένα και μπαλωμένα από τα μουσεία των Γάλλων, Γερμανών και Αμερικάνων (αυτών που παίζουν στα ανέκδοτα) και τα πληρώνουν με το 4% του ΑΕΠ. (συγκριτικά, η Παιδεία παίρνει το 3% του ΑΕΠ)


Παρακάτω αναμεταδίδω το σχετικό κανονισμό περι μπιθραρχίας:

1. Η μπιθραρχία είναι η κύρια δύναμη του Στειρατού. Εφαρμόζεται σε όλους γενικά, χωρίς διάκριση βαθμού ή θέσεως. Δημιουργεί αρμονικές σχέσεις μεταξύ των ατόμων και συντονίζει τις προσπάθειες για την επιτυχία ενός κοινού σκοπού.

2. Η μπιθραρχία σε καμία περίπτωση δεν έχει σκοπό τη συντριβή της προσωπικότητας, ούτε καταργεί την πρωτοβουλία, αλλά δημιουργεί αρμονικές σχέσεις μεταξύ των ατόμων και συντονίζει τις προσπάθειες για την επιτυχία ενός κοινού σκοπού.

σχόλιο: Πρώτο στάδιο προπαγάνδας: Επανάληψη.

3. Ο ανώτερος πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση για τον κατώτερο.

4. Ο κατώτερος οφείλει να σέβεται τον ανώτερό του, να υπακούει και να εκτελεί ό,τι τον διατάζει χωρίς αντιλογία, δισταγμό ή γογγυσμό.

σχόλιο: Δεύτερο στάδιο προπαγάνδας:
Συντριβή της κρίσης.


Συντηρητικά μέσα της μπιθραρχίας


1. Κάθε κατώτερος πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχει επίβλεψη για την εκτέλεση των εκδιδομένων διαταγών και ότι αν δεν συμορφωθεί μ' αυτές, θα τιμωρηθεί.


2. Η ασέβεια, ο προσηλυτισμός, η μέθη, το παιχνίδι με σκοπό το κέρδος και οι κακές συναναστροφές, είναι ελαττώματα που αποβλέπουν στον κλονισμό της μπιθραρχίας και τιμωρούνται
.

σχόλιο: Τρίτο στάδιο προπαγάνδας: Εκφοβισμός.Παράπονα σχετικά με την άσκηση της μπιθραρχίας


1. Κάθε στειρατεύσιμος δικαιούται να παραπονεθεί, αν θεωρήσει ότι αδικήθηκε από κάποια διαταγή, ενέργεια ή μέτρο προϊσταμένου του σε βάρους του, αφού προηγουμένως υπακούσει και συμμορφωθεί πλήρως.

σχόλιο:
Θα παραπονεθείς ΑΦΟΥ σφάξεις τα γυναικόπαιδα και κάψεις τους αβοήθητους γέρους ζωντανούς.

2. Τα παράπονα υποβάλλονται ιεραρχικά και προφορικά εντός 15 ημερών.

σχόλιο: Θα παραπονεθείς στο σκύλο σου κι ο σκύλος στην ουρά του.


πηγή: http://www.army.gr/default.php?pname=GENIKA_PERI_PEITHARXIAS&la=1Μετά από την παραπάνω δωδεκάμηνη πλύση εγκεφάλου σε συνδυασμό με μια ανούσια παρακράτηση της προσωπικής του ελευθερίας, ο Μπέλληνας πολίτης γίνεται πλέον ολοκληρωμένος ΜΕΘνοικιστής και, επιτέλους, χρήσιμο μέλος της κοινωνίας.

Αφήνει το στειρατόπεδο συγκέντρωσης εξοπλισμένος με νέα εφόδια που θα τον βοηθήσουν να κάνει στράτα-στρατούλα το επόμενο βήμα στη ζωή του ως φιλόπαρτις Μπέλλην. Νέες ικανότητες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του πνευματικού του βιασμού έρχονται τώρα στην επιφάνεια:

  • Τρίψιμο της τουαλέτας του αφέντη με την ανάποδη μεριά της οδοντόβουρτσας, μέχρι να γυαλίσει σαν καράφλα ξεδοντιασμένου χούφταλου.
  • Καθαρισμός λαχανικών και βολβών με μοναδικο εργαλείο ένα καπάκι μπύρας 330 mL.
  • Σούβλισμα αρνιού (όχι Μπέλληνα) στο πασχαλινό τραπέζι των αναξιωματικών.
  • Κάπνισμα κορδονιών.
  • Τα θρυλικά Pooh's Abs (πους αμπς) που αποκτήθηκαν μετά από παραδειγματικές τιμωρίες που επιβλήθηκαν ακριβοδικαίως, εξαιτίας της άρνησης του στειρατιώτη να μιμηθεί, για παράδειγμα, τον ήχο που παράγει το έντερο ενός θηλυκού σολωμού καθώς αυτός εναποθέτει τα αυγά του.

Με την αξιοποίηση αυτών των ικανοτήτων στο μέγιστο βαθμό, ο στειρατιώτης είναι έτοιμος να μαγνητίσει τα βλέμματα οποιουδήποτε θηλυκού, αν τις συνδυάσει με το κρυφό του όπλο: τη στολή. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, είναι πλέον άντρας με στολή, και κάθε υποβοήθεια είναι χρήσιμη. Ούτως ή άλλως δε του έμεινε και καθόλου εγκεφαλικό περιεχόμενο για να αξιοποιήσει.

Το μηδαμινό εγκεφαλικό του περιεχόμενο θυσιάστηκε στο βωμό της Παρτηρίδας. Και η θυσία ήταν τελεσφόρος. Η Μπελλάς έχασε μια φλώρικη, καχεκτική στρουθοκάμηλο, αλλά κέρδισε μια ανθεκτική, πολεμική καμήλα. Οι απώλειες όγκου εγκεφαλικών κυττάρων ήταν αμελητέες, αλλά χάρη σε αυτές ο δίποδος, βλάκας χέστης μετατράπηκε σε τετράποδο, βλάκα όργανο του Στειρατού.


Και τι είναι μια χώρα της Εβραιοπαϊκής Ένωσης χωρίς Στειρατό; Πεύκο χωρίς κισσό.ΜΕΘνοικιστής:
Αρχετυπο εξαθλιωμένου, αμόρφωτου Μπέλληνα που πνίγει τα προβλήματά του στη κρυσταλλική ΜΕΘ, που εξυψώνει τον αυτοσεβασμό, τον εθνικισμό και οτιδήποτε άλλο μπορεί να εξυψωθεί (σ.σ. ΜΕΘ= διεθνώς μεθαμφεταμίνη). Καθώς η Παρτηρίδα του ισορροπεί με τη μύτη στο σκοινί μεταξύ πτώχευσης και ξεπουλήματος στο τράφικινγκ, δεν έχει τα απαραίτητα Εβραιώ για να αγοράσει την απαραίτητη δόση ηλιθιότητάς του και έτσι τη νοικιάζει από τον Ελλειμμικό Στειρατό που την προσφέρει απλόχερα.


Παρτηρίδα: Οριοθετημένη περιοχή βοσκότοπων στεριάς, υδάτων και αέρα που αγκαλιάζει ένα σύνολο ανθρώπων που κοιτούν την πάρτη τους και το αφράτο, μαλλιαρό τομάρι τους. Η έννοια αυτή προστέθηκε στο λεξιλόγιο των Μπελλήνων από τη λατινογενή ρίζα part (μέρος), την πρώτη φορά που τα βοσκοτόπια τους απειλήθηκαν από ωχτρούς. Οι Μπέλληνες είναι εκ φύσεως παρτιώτες και τομαριστές, αλλά αν τους χορηγηθεί αρκετά μεγάλη ποσότητα ΜΕΘαμφεταμίνης είναι δυνατόν να συνασπιστούν από τις παραισθήσεις και να πολεμήσουν για ανώτερα συμφέροντα. (π.χ. για την Παρτηρίδα των ηγετών του Ελλειμμικού Στειρατού).


Ωχτρώς: Ο αντίπαλος. Εκείνος που παραβίασε το βοσκοτόπι. Το όνομα προέρχεται από την αναφώνηση των πρώτων αντιπάλων των Μπελλήνων, όπως ειπώθηκε κατά την εισβολή τους στα μεγάλα βοσκοτόπια της χώρας των προβάτων. Τη στιγμή της επίθεσης οι Μπέλληνες, όπως ήταν αναμενόμενο, έβοσκαν αμέριμνοι στα καταπράσινα λιβάδια τους και οι ορδές των ετοιμοπόλεμων ωχτρών σταμάτησαν τη μανιασμένη τους επίθεση αναφωνώντας: "Ωχ! Τρως;". Μόλις σταμάτησε να βόσκει και ο τελευταίος Μπέλλην, μόνο τότε η μάχη συνεχίστηκε, όπως όριζε το πανίερο έθιμο: Ο κροκόδειλος δεν ορμάει ποτέ στη στρουθοκάμηλο όταν τρώει. Μόνο όταν πίνει νερό.
Αν οι γυναίκες τρελαίνονταν για άντρες με στολή, τότε οι κλόουν θα είχαν χαρέμι.

2 σχόλια:

Τζιτζικοκραύγασε τώρα που μπορείς. Ο τελευταίος αναγνώστης που έκανε αρνητικό σχόλιο ήταν ο Ακέφαλος Καβαλάρης. Αν και τότε ήταν σκέτο Καβαλάρης.