Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009

Μπάτσοι, μπάτσες, ανορχικοί και τυριά εισαγωγής
Παρακολουθώντας τις ειδήσεις στο in.gr σημείωσα τα παρακάτω:
 • Μήνυμα Παπούλια για ειρηνικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Αλ.Γρηγορόπουλου
 • Μήνυμα κατά της βίας από τον πρωθυπουργό εν όψει των εκδηλώσεων για το χαμό του Αλέξη
 • Επιχείρηση διαφύλαξης του ήρεμου κλίματος τα επόμενα 24ωρα
Επιλέγοντας να αφήσω ασχολίαστες τις 2 πρώτες ειδήσεις θα ήθελα να επικεντρωθώ στην τρίτη:

[...] Περίπου 10.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός, ενόψει των
προγραμματισμένων εκδηλώσεων μνήμης, για τη συμπλήρωση-την Κυριακή- ενός χρόνου,
από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
προβληματίζεται έντονα καθώς φθάνουν στην Αθήνα σκληροί αντιεξουσιαστές από
ευρωπαϊκές χώρες. [...]Με λίγα λόγια αναρχοβάρβαροι εισαγωγής καταφθάνουν από κάθε γωνιά του κόσμου για να τα κάνουν όλα γυαλιά καρφιά στην πρωτεύουσα, λόγω της επετείου της δολοφονίας του παιδιού.


Το πρόγραμμα της τουλάχιστον-πενθήμερης αντιεξουσιαστικής εκδρομής τους στην Αθήνα διαμορφώνεται ως εξής:
 • Βανδαλισμοί
 • Lineage 2
 • Καταστροφές
 • Τάβλι
 • Εμπρησμοί
 • Ρέμος
 • Σμπαράλιασμα
 • Κλάμπινγκ
 • Φθορά ξένης περιουσίας
 • Επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης
 • Φθορά δημόσιας περιουσίας
 • Ψώνια στο Mall
 • Φθορά αστυνομικών δυνάμεων
 • Πασιέντζα
Ο κ. Παπούλιας μπορεί να κοιμηθεί ήσυχος. Ούτως ή άλλως δεν έχει και κάποια ιδιαίτερη εξουσία για να φοβάται τη δράση των ανορχικών αντιεξουσιαστών, ούτε βέβαια και ο πρωθυπουργός.


Ανορχικοί: σύνθετη λέξη προερχόμενη από το στερητικό α(ν) και την επιστημονική ονομασία του κατώτερου τμήματος του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος.


Φημολογείται έντονα η συγγενής ομοιότητά τους με τους Nazgul και την Κοκκινοσκουφίτσα, όπως εξάλλου υποδηλώνει και η χαρακτηριστική φλωροκουκούλα.


Συνηθίζουν να εκδηλώνουν επιθετική συμπεριφορά φρενίτιδας απέναντι σε οτιδήποτε κινείται-ζει-και αναπνέει μέσα στην περιοχή τους (Ομόνοια-Σύνταγμα-Εξάρχεια) την χρονική περίοδο 5 με ένας-θεός-ξέρει-πότε Δεκεμβρίου.


Λέγεται ότι σημαδεύουν την περιοχή τους όπως όλα τα αρσενικά του υποείδους Canis lupus familiaris της οικογένειας των Κυνιδών, αλλά μένει ακόμη να εξακριβωθεί επιστημονικά.


Εξακριβωμένη είναι πλέον η θανάσιμη, εκ γενετής αλλεργία τους στο τυρί μπάτσος και στο χοιρινό κρέας, την οποία είθισται να εκφράζουν με οργή και παράπονο σε κάθε ευκαιρία, ψάλλοντας επιδεικτικά τον τελετουργικό τους ύμνο: "Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι."


Η ενεργή τους περίοδος έξαψης σημειώνεται κυρίως στο τρίμηνο Νοέμβριος-Δεκέμβριος-Ιανουάριος, κατά την οποία επιδεικνύουν τον ανατομικά ανύπαρκτο ανδρισμό τους διοργανώνοντας ανορχικο-αστυνομικο-μαχίες για να εντυπωσιάσουν τα κάτι-σαν-θηλυκά του είδους τους.


Μετά το πέρας της ενεργής περιόδου αποσύρονται στα κλουβιά των αφεντικών τους για να γλείψουν ποδιές πλούσιες σε ουρικό οξύ και αμμωνία.


Η ανοχή του λαού στη δράση των ανορχικών είναι άξια θαυμασμού και πιθανολογείται ότι προέρχεται από την ανθρώπινη συμπόνια τους για την προαναφερθείσα ανατομική ανωμαλία των κουκουλοφόρων ανθρωποειδών.


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται λοιπόν αυτή την ώρα στους δρόμους της πρωτεύουσας επιτελώντας το θεομίσητο έργο της προστασίας των πολιτών, των περιουσιών και της δημόσιας τάξης από την έξαψη των ανορχικών.


Η έκδηλη οργή της νεολαίας του λαού όπως δηλώνεται δια στόματος ώριμων, φρεσκοκομμένων 18χρονων, είναι, σαφώς, κάτι παραπάνω από δικαιολογημένη:


Ορέστης - μαθητής Β Λυκείου 1ο Ε.Λ. Βριλησσίων, μέλος Συντονιστικού «Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος»
«Ενα από τα πρώτα αιτήματα ήταν να πέσει η κυβέρνηση των δολοφόνων. Μπορεί να
μην έγινε αμέσως, όμως έγινε στη συνέχεια και τώρα πια το κόμμα που μέχρι πριν
από λίγους μήνες ήταν κυβέρνηση βρίσκεται σε διάλυση», εξηγεί. «Βέβαια, το
κράτος καταστολής δεν έχει λείψει. Το είδαμε και στην πορεία του Πολυτεχνείου,
όπου τελείως απροκάλυπτα οι αστυνομικοί συνέλαβαν πάρα πολλά άτομα, ακόμη και
μαθητές του Συντονιστικού Αλέξης Γρηγορόπουλος, ήταν σαν να μας έλεγαν τον
Δεκέμβρη δεν θα ξανακάνετε τα ίδια. Ομως οι μαθητές δεν τρομοκρατούνται».
 • Σαφώς και οι αστυνομικοί, also known as "η εξουσία", είναι οι σιχαμεροί, απάνθρωποι, αδίστακτοι, άκαρδοι παιδοβασανιστές. Λέγεται μάλιστα ότι προμηθεύονται και καταναλώνουν το αντίστροφο φίλτρο μετάλλαξης του Dr. Jekyll, όταν επιστρέφουν ξυλοδαρμένοι από λοστούς Ιταλών ανορχικών στις οικογένειές τους.
 • Σαφώς και έδρασαν ανήθικα και τρομοκρατικά όταν αρνήθηκαν να χρησιμοποιήσουν την cyborg-ενισχυμένη όρασή τους για να διακρίνουν μέσα από τις κουκούλες τις αμούστακες φάτσες των λιθοβολιστών μαθητών. Γιατί, προφανώς, το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε έλλογο πλάσμα όταν δέχεται επίθεση από αντίπαλα πυρά είναι να κοιτάξει τη ληξιαρχική πράξη γέννησης του διώκτη του.
Συνασπιστείτε λοιπόν φίλοι μαθητές και φοιτητές με τους ανορχικούς κουκουλοφόρους εισαγωγής για να καταστρέψουμε μαζί αυτή τη μάστιγα της σύγχρονης κοινωνίας που στα λεξικά αναφέρεται ως έννομη τάξη.
Μαζί θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε αλυσοδεμένους όλους αυτούς τους ένστολους ανθρωπόμορφους δαίμονες στην Ομόνοια, θα τους ανασκολοπίσουμε τελετουργικά, θα βουτήξουμε τα πρόσωπά τους σε δεξαμενή με βδέλλες και ύστερα θα τους παραγεμίσουμε σαν γαλοπούλες με φωτοευαίσθητα εκρηκτικά και θα περιμένουμε την αυγή.
Και τα πυροτεχνήματά τους θα σημαδέψουν την κατάλυση της τάξης, την πτώση της εξουσίας, τη διάλυση του κράτους και θα δηλώσουν περίτρανα ότι η νέα γενιά διαδραματίζει πλέον πρωτεύοντα ρόλο στα εγχώρια τεκταινόμενα. Όχι στάσου. Δε θα υπάρχει καν χώρα τότε.
Έτσι τιμούν οι Έλληνες τη μνήμη ενός νεκρού παιδιού.
Για να μη νομίζει η εξουσία ότι η νεολαία μασάει ταραμά.
Ο Αλέξανδρος μάς φτύνει και τα κουκούτσια στη μάπα.

Άλλο ΜΑΤ, άλλο αστυφύλακας

2 σχόλια:

 1. Σε λίγο θα μας έρθουν ΚΑΙ τζιτζικοπεταλωτές εισαγωγής. Φυλάξου. :P
  Τρομερό. Το πρόγραμμα δράσης των ανορχικών, ιδίως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.youtube.com/watch?v=7zbf-4u8PiE

  Στον ελεύθερο χρόνο τους βεβηλώνουν και τα εθνικά σύμβολα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τζιτζικοκραύγασε τώρα που μπορείς. Ο τελευταίος αναγνώστης που έκανε αρνητικό σχόλιο ήταν ο Ακέφαλος Καβαλάρης. Αν και τότε ήταν σκέτο Καβαλάρης.